Tandprotheticus Rotterdam-Zuid

A. Pieket is uw erkende tandprothethicus in Rotterdam-Zuid. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het aanmeten en vervaardigen van diverse soorten tandprotheses op maat. Bij Tandprothetische Praktijk A. Pieket kunt u terecht voor protheticus gebitten, gedeeltelijke gebitsprotheses en tandimplantaten. Goed passende gebitsprotheses zijn perfecte tandvervangende middelen waarmee u zonder pijn en ongemak kunt praten en eten. Ook voor aanpassingen en reparaties kunt u bij ons terecht. In veel gevallen vergoedt uw verzekeraar behandelingen van de tandprotheticus.

Verwijzing tandprotheticus?

Voor een volledig protheticus gebit heeft u geen verwijzing van de tandarts nodig. Voor een gedeeltelijke gebitsprothese of tandimplantaten heeft u deze verwijzing wel nodig. Wij werken nauw samen met uw tandarts of kaakchirurg. Zo verzorgt de tandarts het trekken van kiezen en tanden. Eventuele tandimplantaten worden aangebracht door de kaakchirurg of tandarts- implantoloog. Tandprotheticus A. Pieket is aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).

Gebitsprothese

Een kunstgebit of protheticus gebit vervangt al uw tanden en kiezen. Dit is een goede oplossing als uw gebit er slecht aan toe is. Tandprotheticus A. Pieket meet eerst een tijdelijke gebitsprothese aan. Op een later moment volgt de definitieve prothese. Door slinkende kaakbotten kan het zijn dat het kunstgebit op den duur los gaat zitten en vervangen moet worden.

Gedeeltelijk protheticus gebit

Een gedeeltelijke gebitsprothese vervangt slechts een aantal ontbrekende tanden en kiezen. U kunt kiezen uit een frameprothese en een kunststof plaatprothese. Deze tandprotheses komen al dan niet met haakjes om de tandvervangende middelen op hun plek te houden.

Tandimplantaten

Een implantaat is een kunstwortel die ervoor zorgt dat uw gebitsprothese keurig op zijn plaats blijft zitten. Op het implantaat wordt een tandprothese of klikgebit geplaatst. Dit type tandprothese is een goede oplossing wanneer huidige kunstgebit steeds losser is gaan zitten.

Afspraak tandprotheticus

Voor een afspraak bij tandprotheticus A. Pieket kunt u bellen met telefoonnummer 010-4801341. U vindt onze praktijk aan Harkulo 21/25 in
Rotterdam-Zuid.

Call Now ButtonBel nu!